Boek - Stralend de wereld in - Kitty Haccou
Boek - Stralend de wereld in - Kitty Haccou

Stralend de wereld in

Pas verschenen: Kitty Haccou haar prachtige boek over conceptie, zwangerschap en geboorte en de invloed daarvan op je volwassen leven. Met de titel "Stralend de wereld in" geeft Kitty voor volwassenen en (aankomende) kinderen een handvat om (weer) te gaan stralen in het leven.

De invloed van conceptie, zwangerschap en geboorte

De gevolgen van wat er gebeurt tijdens de conceptie, gedurende de zwangerschap en bij de geboorte, blijken veel groter dan vaak wordt aangenomen. Ben je uit liefde verwekt of was je misschien ongewenst, hebben je ouders heftige dingen meegemaakt gedurende de zwangerschap of ben je met een keizersnede geboren? De impact daarvan is vaak groot. 

Kitty Haccou heeft jarenlang ervaring opgedaan in de begeleiding van mensen met problematiek waarvan de oorsprong vaak al ligt voor en tijdens de geboorte. Ze heeft een unieke methode ontwikkeld om deze te helen en gebruikt deze kennis om aanstaande ouders voor te bereiden op de komst van hun kind.

'Dit boek heb ik geschreven uit liefde voor het leven, het leven dat wij doorgeven door een kind uit liefde te krijgen en met respect te begeleiden.'

Kitty Haccou

Kitty Haccou is initiatiefneemster van Instituut Mirre. Ze geeft therapeutische opleidingen, onder andere tot Kinder- en Jeugdbegeleider en begeleidt zowel volwassenen als kinderen met geboortetrauma's. Ze helpt zwangere stellen hun kind stralend de wereld in te brengen.

Bestel nu!

Het boek is hier en in de boekhandel te verkrijgen. Het kost € 14,95 exclusief € 3,45 verzendkosten. De verzendkosten voor België en Duitsland zijn € 5,75 i.p.v. 3,45. Bestel bij ons een exemplaar van het boek.  

 

Bestel 'Stralend de wereld in' nu