Boek - Stralend de wereld in - Kitty Haccou
Boek - Stralend de wereld in - Kitty Haccou

Stralend de wereld in

Over de periode van conceptie, zwangerschap en geboorte en de invloed daarvan op je volwassen leven heeft Kitty Haccou een prachtig en helder boek geschreven. Met de titel "Stralend de wereld in" geeft Kitty voor volwassenen en (aankomende) kinderen een handvat om (weer) te gaan stralen in het leven.

De invloed van conceptie, zwangerschap en geboorte

De gevolgen van de ervaringen tijdens de conceptie, gedurende de zwangerschap en bij de geboorte, zijn groot. De impact van deze periode wordt vaak onderschat.  Het boek geeft een heldere uiteenzetting welke invloed het kan hebben. Of je uit liefde bent verwekt of misschien wel ongewenst was, als je ouders heftige dingen meegemaakt hebben gedurende de zwangerschap of als je bijvoorbeeld met een keizersnede geboren bent.... Het heeft allemaal enorme invloed op je. 

Kitty Haccou heeft jarenlang ervaring opgedaan in de begeleiding van mensen met problematiek waarvan de oorsprong vaak al ligt voor en tijdens de geboorte. Ze heeft een unieke methode ontwikkeld om deze te helen en gebruikt deze kennis om aanstaande ouders voor te bereiden op de komst van hun kind.

Kitty: "Dit boek heb ik geschreven uit liefde voor het leven, het leven dat wij doorgeven door een kind uit liefde te krijgen en met respect te begeleiden."

Kitty Haccou

Kitty Haccou is directeur van Opleidingscentrum en Zorglandgoed Mirre. Ze geeft therapeutische opleidingen, onder andere tot Kinder- en Jeugdbegeleider en begeleidt zowel volwassenen als kinderen met geboortetrauma's. Ze helpt zwangere stellen hun kind stralend de wereld in te brengen.

Bestel nu!

Het boek is hier te verkrijgen. Het kost € 14,95 exclusief € 3,45 verzendkosten. De verzendkosten voor België en Duitsland zijn € 5,75 i.p.v. 3,45.

 

Bestel 'Stralend de wereld in' nu