Jeugd opvang

Zorglandgoed vangt jongeren op die hulp en ondersteuning kunnen gebruiken en (tijdelijk) niet thuis kunnen verblijven. De jongeren worden liefdevol opgevangen en krijgen begeleiding op maat.

Jeugdopvang en logeeropvang
Opvang voor jeugd met PGB

Jeugd opvang

In het gezinsleven is het niet altijd pais en vree. Sterker nog als er moeilijkheden zijn met gedrag, relaties, school, werk of gezondheid, dan is het vaak een hele uitdaging. De gezinsleden reageren dan (vaak onbewust) op elkaar, wat tot spanning, irritatie, uitputting en stress kan leiden. Zeker als de kinderen ouder worden kan de situatie moeilijk houdbaar worden en kan hulp, opvang en begeleiding uitkomst bieden.

Hulp en opvang op maat

Zorglandgoed Mirre vangt jongeren en ouders op die wat extra hulp en ondersteuning kunnen gebruiken, omdat ze een moeilijke tijd hebben (gehad), ze hooggevoelig zijn, en/of met psychiatrische problematiek zoals ADHD en autisme willen (leren) omgaan. 

Samen bekijken we, op basis van je situatie en voorkeuren, wat voor jou de beste oplossing is. De opvang wordt aangevuld en gecombineerd met individuele begeleiding. De ouders kunnen daarbij ook in de begeleiding worden betrokken. De ouders kunnen daarbij ook in de begeleiding worden betrokken.

Herstel van de basis

Zorglandgoed Mirre is gespecialiseerd in het herstellen van de basis bij ouders en kinderen. Door een eigentijdse en liefdevolle aanpak kan vertrouwen herstellen en gezinsbanden weer worden genormaliseerd.

Op een unieke locatie

Zorglandgoed Mirre is gevestigd midden in de prachtige Drentse natuur tussen bossen, hunebedden en velden. De accommodatie en het grote terrein met moestuin, vuurplaatsen en stilteplekken biedt alle ruimte om leuke dingen te ondernemen en helemaal tot jezelf te komen.