Prachtige omgeving
Prachtige omgeving

Zorglandgoed Mirre is gevestigd midden in de prachtige Drentse natuur tussen bossen, hunebedden en velden. De accommodatie en het grote terrein met moestuin, vuurplaatsen en stilteplekken biedt alle ruimte om leuke dingen te ondernemen en helemaal tot jezelf te komen.

Bossen

Instituut Mirre is gevestigd in Valthe, even ten noorden van de stad Emmen. Mirre ligt op de Drentse Hondsrug. In dit glooiende landschap van bossen, velden, oude eikenwallen en boerderijen heerst een rust die je bijna nergens meer in Nederland tegenkomt. Mirre zelf ligt aan een zandweg, die gedeeltelijk geplaveid is met zwerfkeien, dus op een enkele wandelaar of ruiter na is het er stil.

Hunebedden en leylijn

Mirre staat op een leylijn die twee hunebedden met elkaar verbindt. Daarmee is het een krachtplek waar we allemaal van mogen genieten: een 21e eeuwse plaats met oeroude wortels.

Prachtig terrein

Het terrein van Mirre zelf is ideaal om tot rust te komen. Er is een krachtige en ingewijde vuurcirkel waar al vele rituelen zijn gedaan. Verder zijn er velden met bloemen, paden om er tussendoor te lopen. Gras om op te spelen of te liggen en er is een prachtige groentetuin, die volgens permacultuur principes is opgezet. Een heerlijke plek om tot jezelf te komen en aan jezelf te werken.

Wil je de accommodatie huren om er je eigen workshop te geven dan kan dat.