Oma Serveert puur biologisch genieten
Oma Serveert puur biologisch genieten

Bij het Lifetime Festival hoort ook lekker eten en drinken. Chef-kok Léon Stam zal tijdens het festival de lunch en het diner verzorgen. Hij serveert eerlijke gerechten met een goede en pure smaak. Op de festival dagen wordt er dagelijks vers en verrassend gekookt. Léon is een culinair kunstenaar die zijn menu gebaseerd heeft op een oud kookschrift uit 1930, maar er een vernieuwende twist aan heeft gegeven. Het resultaat is om te smullen!
Bij het diner kun je kiezen uit twee verschillende gerechten, ook is er de keuze tussen vegetarisch of niet-vegetarisch. Het ontbijt wordt verzorgd door Mirre zelf. Bij aankomst op donderdagavond is het mogelijk om tegen betaling soep en een broodje te krijgen. Het is helaas op last van de brandweer niet mogelijk om zelf op open vuur (gasbrander, barbecue) te koken.

Prijzen per maaltijd:

Volwassene en jongere vanaf 12 jaar

Aankomst  € 4,00 
Ontbijt  € 4,00
Lunch  € 6,50 
Diner  € 13,00 

Kinderen t/m 12 jaar

Aankomst  € 4,00 
Ontbijt  € 3,00
Lunch  € 4,50 
Diner  € 6,50 

Je geeft bij aanmelding aan of en wanneer je gebruik wilt maken van het eten. Het is niet mogelijk om dit op het festival ter plekke te bepalen. Als je voedselintoleranties hebt, geef dit dan even aan. Wij kijken dan of het mogelijk is om hier, eventueel tegen meerprijs, rekening mee te houden.

Naast het eten zijn verschillende dranken op het festival tegen betaling te verkrijgen. Zo is het onder andere mogelijk om een borrelbox met bier of wijn en hapjes te kopen.