Instituut Mirre
Instituut Mirre

Kitty en Eric Haccou van der Linden

Instituut Mirre staat onder leiding van Kitty en Eric Haccou van der Linden. Mirre is een instituut dat je verschillende mogelijkheden biedt om jezelf goed te leren kennen. Met andere woorden: wat is je wezenskern? Waar gaat je hart naar uit? Wat hoort er werkelijk bij je en wat is je levensmissie? 

Naast de vertrouwde opleidingen vindt er voortdurend verjonging plaats door het aanbieden van nieuwe workshops. Mirre heeft bovendien goede contacten met Sjamanen uit de hele wereld, waardoor er ook een uitgebreid aanbod van Sjamanistische workshops is.

Kitty heeft veel ervaring met het opleiden van therapeuten en kinderbegeleiders. Naast het opleiden is begeleiding van aanstaande ouders een steeds belangrijker speerpunt van haar werkzaamheden.

Eric is healer en coach. Hij leidt verschillende opleidingsgroepen en samen met Kitty begeleidt hij ouders en kinderen in gezinssituaties. Ook geeft hij individuele therapie en healingen.

Samen met hun vijf kinderen wonen Kitty en Eric vlakbij het instituut.

Het team

Kitty en Eric worden ondersteund door een enthousiast team van medewerkers die allemaal op Mirre zijn opgeleid. Zij brengen veel vaardigheden en kennis samen om opleidingsweekenden, workshops en verdiepingsweken effectief en liefdevol te laten verlopen.