Sjamanistische healingweek
Sjamanistische healingweek

Sjamanistische healingweek

Orna Ralston, Nopaltzin en Ahamkara, drie authentieke sjamanen, verzorgen samen met het Mirre team een krachtig programma. Eeuwenoude wijsheid en eigentijdse inzichten komen samen in deze vier dagen waarin reiniging, healing en bekrachtiging centraal staan. Ga mee op reis door het sjamanisme van deze prachtige leraren en bereid je voor op diepgang, transformatie en nieuwe energie!

Deze activiteit wordt niet meer georganiseerd!

Sjamanistische healingweek

Sjamanen, Ahamkara, Orna Ralston & Nopaltzin

(De Healingweek is inmiddels vol. U kunt nog wel op de reservelijst worden geplaatst)

Diepgaande healing

In deze week ontvang je van authentieke Sjamanen diepgaande healingen en leer je hoe je dit ook zelf kunt doen.  Na een healing voel je je meestal opgewekter en heb je meer energie. Het geven van healingen is enorm leuk en fijn om te doen. 

De traditionele Sjamanen Orna Ralston, Nopaltzin en Ahamkara verzorgen samen met het Mirre-team een mooi programma. Deze Sjamanen werken al jaren met elkaar samen en dat maakt de week extra bijzonder! Het programma bestaat o.a. uit Sjamanistische rituelen,  teachings, trancereizen, meditaties, beweging, werken met klank en geluid, edelsteenmassage en een auracleaning. Kortom: een prachtige en verrijkende vierdaagse!

Krachtplek

Op en in de omgeving van Mirre zijn verschillende krachtplekken en medicijnwielen, waar je tot bezinning kunt komen. Er worden al jaren  Sjamanistische rituelen gehouden, wat voelbaar is!

Orna Ralston

Orna komt uit Zwitserland en heeft Joodse voorouders. Ze is muzikant en zangeres en helpt je om jouw eigen stemgeluid te gebruiken om jezelf en anderen te kunnen helen. Met haar liefdevolle aanwezigheid, prachtige stem en haar humor brengt ze grote veranderingen teweeg.

Jorge Nopaltzin

Nopaltzin komt uit Mexico en werkt vanuit de Azteekse traditie. Een bijzondere Sjamaan, die met een groot hart en veel humor op krachtige wijze je energieveld reinigt. Hij deelt oude kennis en ervaring op gebied van healing.

Ahamkara

Ahamkara is afkomstig uit Siberië. Hij is een expert op het gebied van transformatie en healing. Met behulp van o.a. trancereizen, orgaanmassages, zijn trommel en mondharp helpt hij je om oude ballast los te laten en je te verbinden met jouw eigen kracht.

Praktische informatie

De Sjamanistische Healingweek vindt plaats van maandag 13 augustus 2018 12.00 uur t/m donderdag 16 augustus 2018 16.00 uur. De overnachting vindt plaats op ons kampeerterrein in eigen tent, caravan of camper. Houd je niet van kamperen, dan kun je extern overnachten. Er zijn in de buurt diverse bed & breakfastmogelijkheden of hotels. 

De kosten voor deze week zijn: € 475,- inclusief verzorging.

 

13 augustus 2018 12:00
tot 16 augustus 2018 16:00

€ 475,00
inclusief verzorging en overnachting in tent, caravan of camper.
Deze activiteit wordt niet meer georganiseerd!
Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)