Sjamanistische healingweek
Sjamanistische healingweek

Sjamanistische healingweek

In deze week ontvang je van authentieke Sjamanen diepgaande healingen en leer je hoe je dit ook zelf kunt doen.  Na een healing voel je je meestal opgewekter en heb je meer energie. Het geven van healingen is enorm leuk en fijn om te doen.

Sjamanistische healingweek

Sjamanen, Ahamkara, Orna Ralston & Nopaltzin

De traditionele Sjamanen Orna Ralston, Jorge Nopaltzin en Ahamkara verzorgen samen met het Mirre-team een mooi programma. Deze Sjamanen werken al jaren met elkaar samen en dat maakt de week extra bijzonder! Het programma bestaat o.a. uit Sjamanistische rituelen, teachings, trancereizen, meditaties, beweging, werken met klank en geluid, edelsteenmassage en een auracleaning. Kortom: je komt weer helemaal in tot jezelf tijdens deze prachtige vierdaagse!

Krachtplek

Op en in de omgeving van Mirre zijn verschillende krachtplekken en medicijnwielen, waar je tot bezinning kunt komen. Er worden al jaren  Sjamanistische rituelen gehouden, wat voelbaar is!

Orna Ralston

Orna komt uit Zwitserland en heeft Joodse voorouders. Ze is muzikant en zangeres en helpt je om jouw eigen stemgeluid te gebruiken om jezelf en anderen te kunnen helen. Met haar liefdevolle aanwezigheid, prachtige stem en humor brengt ze grote veranderingen teweeg.

Jorge Nopaltzin

Nopaltzin komt uit Mexico en werkt vanuit de Azteekse traditie. Een bijzondere Sjamaan, die met een groot hart en veel humor op krachtige wijze je energieveld reinigt. Hij deelt oude kennis en ervaring op het gebied van healing.

Ahamkara

Ahamkara is afkomstig uit Siberië. Hij is een expert op het gebied van transformatie en healing. Met behulp van o.a. trancereizen, orgaanmassages, zijn trommel en mondharp helpt hij je om oude ballast los te laten en je te verbinden met je eigen kracht.

Praktische informatie

De Sjamanistische Healingweek vindt plaats van maandag 14 augustus t/m donderdag 17 augustus 2017.
De kosten voor deze week zijn: € 475,- inclusief verzorging en overnachting in eigen tent of camper. Voor overnachting in het gebouw: € 50,- extra.  

14 augustus 2017 12:00
tot 17 augustus 2017 16:00

€ 475,00
inclusief verzorging en overnachting in tent of camper
€ 525,00
inclusief verzorging en overnachting in gebouw
Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)