Ervaar je Essentie
Ervaar je Essentie

Ervaar je Essentie

We leven in een hectische tijd, waarbij we toegang hebben tot veel informatie en er een overvloed aan indrukken op ons af komt. Hierbij vergeten we soms de essentie van het leven. Tijdens deze workshop focus je je op jouw hart, jouw doel, jouw passie en ga je bezig met de vragen: Wat is jouw essentie?

Deze activiteit wordt niet meer georganiseerd!

Ervaar je Essentie

Orna Ralston

We leven in een hectische tijd, waarbij we toegang hebben tot veel informatie en er een overvloed aan indrukken op ons af komt. Hierbij vergeten we soms de essentie van het leven. Tijdens deze workshop focus je je op jouw hart, jouw doel, jouw passie en ga je bezig met de vragen: Wat is jouw essentie? Waarvan gaat jouw hart zingen? Waarom gaat het eigenlijk in je leven? Wat laat jouw innerlijk vuur branden? 

Orna: “Als songwriter en zangeres resoneren deze vragen vaak in mijn hart. Het helpt me als ik teksten, zinnen en klanken componeer om dieper door te dringen tot de essentie van het leven.”

Tijdens deze workshop helpt Orna je om (weer) bij jouw essentie te komen en dit te uiten. Met behulp van klank, humor en creatieve uitingen ga je hiermee aan de slag en kom je weer bij jouw eigen kern. 

Praktische informatie:

De workshop start zondag 13 mei 2018 om 20.00 uur en duurt tot dinsdag 15 mei 2018 omstreeks 13.00 uur.

De kosten zijn € 290,-  inclusief verzorging en overnachtingen.

 

Orna Ralston

Orna Ralston
Orna Ralston

Soundhealing

Orna Ralston komt uit Zwitserland en vertegenwoordigt de Joodse cultuur. Ze is al ruim 20 jaar professioneel zangeres en muzikant en een ervaren docent in expressie, authenticiteit en zingen. Haar lessen worden gekleurd door veel humor en door haar rijke ervaring als zanger en performer. Orna is een Sjamanca die werkt met klank en oude Hebreeuwse rituelen, waardoor energieën getransformeerd worden en er innerlijke genezing tot stand komt.

Toen Orna in 1993 van binnen klanken hoorde die ze niet kon koppelen aan een instrument, besefte zij nog niet dat dit het begin was van een spannende reis die uiteindelijk zou leiden tot healing met (stem)geluid.

13 mei 2018 20:00
tot 15 mei 2018 13:00

€ 290,00
Inclusief verzorging en overnachting.
Deze activiteit wordt niet meer georganiseerd!
Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)

Categorieën: Sjamanen & Sjamanisme