Bouw je eigen sjamanentrommel
Bouw je eigen sjamanentrommel

Bouw je eigen sjamanentrommel

Een sjamanentrommel kun je kopen, maar is het dan wel je eigen trommel? Een trommel kun je ook zelf bouwen, met jouw energie, jouw spirit en jouw intentie. Hiermee maak je deze trommel tot een uniek instrument dat speciaal voor en door jou gemaakt is.  

Bouw je eigen sjamanentrommel

Nopaltzin

Een sjamanentrommel kun je kopen, maar is het dan wel je eigen trommel? Een trommel kun je ook zelf bouwen, met jouw energie, jouw spirit en jouw intentie. Hiermee maak je deze trommel tot een uniek instrument dat speciaal voor en door jou gemaakt is. Nopaltzin begeleidt je om een sjamanentrommel en een trommelstok te maken. Dit doet hij met de juiste energie en met praktische tips. De trommels worden gemaakt van een hertenvel. Je kunt kiezen uit verschillende groottes van de trommel. Aan het eind ga je naar huis en ben je een ervaring en een instrument rijker.

Nopaltzin

Nopaltzin
Nopaltzin

Levenskunstenaar uit Mexico

Jorge Nopaltzin werkt als Sjamaan vanuit de Azteekse traditie van Mexico. Hij is een man van weinig woorden en heeft een groot hart. Nopaltzin is tevens een kunstenaar die prachtige sieraden maakt van Mexicaanse edelstenen.

Hij helpt je een brug naar de Goddelijke wereld maken. Hij werkt met groene jade en obsidiaan die al sinds de oudheid door de Azteken begrepen worden. Nopaltzin gebruikt ook de traditionele Azteekse dans om genezing bij mensen te manifesteren. Een van de belangrijkste dingen die hij ons leert is om van het leven te genieten!  

 

07 oktober 2017 11:00
tot 07 oktober 2017 17:00

€ 220,00
Jongere 12 t/m 21 jaar 40cm
€ 320,00
Trommel 50cm
€ 270,00
Trommel 40cm
Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)

Categorieën: Sjamanen & Sjamanisme