Azteekse Healing
Azteekse Healing

Azteekse Healing

Ontvang en leer diverse vormen van healing en cleaning van de Mexicaanse Sjamaan Nopaltzin.

Hij werkt al zijn hele leven met energetisch reinigen van o.a. mensen, dieren en gebouwen.

Azteekse Healing

Nopaltzin

Ontvang en leer diverse vormen van healing en cleaning van de Mexicaanse Sjamaan Nopaltzin.

Hij werkt al zijn hele leven met energetisch reinigen van o.a. mensen, dieren en gebouwen. Dit doet hij op diverse manieren volgens de traditie waarin hij is opgegroeid. 

Tijdens deze workshop ontvang je diverse healingen en cleaningen, die op verschillende lagen doorwerken. Zo zijn er o.a. aurareinigingen en is er een obsidiaanmassage. Hierdoor word je energetisch gereinigd van ballast en oude blokkades. Je voelt je weer helemaal schoon en ontvangt een boost aan energie. 

Tevens krijg je diverse technieken en handvaten aangereikt om (eventueel in je eigen praktijk) anderen cleaningen en healingen te geven. Je oefent dit tijdens de workshop met andere cursisten.  

Praktische informatie

De workshop start zondag 25 maart 2018 om 10.00 uur en duurt tot maandag 26 maart 2018 omstreeks 17.00 uur.  De kosten zijn  € 290,-  inclusief overnachting en verzorging.

Nopaltzin

Nopaltzin
Nopaltzin

Levenskunstenaar uit Mexico

Jorge Nopaltzin werkt als Sjamaan vanuit de Azteekse traditie van Mexico. Hij is een man van weinig woorden en heeft een groot hart. Nopaltzin is tevens een kunstenaar die prachtige sieraden maakt van Mexicaanse edelstenen.

Hij helpt je een brug naar de Goddelijke wereld maken. Hij werkt met groene jade en obsidiaan die al sinds de oudheid door de Azteken begrepen worden. Nopaltzin gebruikt ook de traditionele Azteekse dans om genezing bij mensen te manifesteren. Een van de belangrijkste dingen die hij ons leert is om van het leven te genieten!  

 

25 maart 2018 10:00
tot 26 maart 2018 17:00

€ 290,00
inclusief overnachting en verzorging
Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)

Categorieën: Sjamanen & Sjamanisme