Ouder-Kind workshop
Ouder-Kind workshop

Ouder-Kind workshop

Geef je kind een nieuwe start en verbeter jullie onderlinge relatie met deze workshop.

Deze activiteit wordt niet meer georganiseerd!

Ouder-Kind workshop

Mirre team

Geef je kind een nieuwe start en verbeter jullie onderlinge relatie. Een belangrijk onderdeel van deze workshop is het opnieuw beleven en het verwerken van de zwangerschap en de geboorte in het warme water. Deze periode heeft grote impact op het verdere leven van het kind. Door deze workshop kun je je kind (en jezelf) een nieuwe start geven. Eventuele klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. We besteden aandacht aan jullie specifieke situatie. Je krijgt inzicht  in het gedrag van je kind en de verhoudingen in het gezin. Het is een heel mooie manier om diepgaande verandering te bewerkstelligen.

Praktische informatie

De workshop start om 10.00 uur en eindigt omstreeks 17.30 uur.  De kosten zijn: € 150,-  voor  één ouder en één kind. Extra ouder: € 50,-. Extra kind: € 50,-. Dit is inclusief verzorging.

Instituut Mirre heeft voor jong en oud unieke methodes ontwikkeld om het geboorteproces opnieuw te beleven en te verwerken. Emotionele en fysieke klachten kunnen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. In het boek Stralend de wereld in beschrijft Kitty Haccou de invloed van zwangerschap en geboorte. Zie ook: www.stralenddewereldin.nu

 

Data nog niet bekend

€ 50,00
Per extra kind
€ 50,00
Voor extra ouder/verzorger
€ 150,00
Basisprijs voor 1 ouder en 1 kind inclusief verzorging
Deze activiteit wordt niet meer georganiseerd!
Deelnemen Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)