Gezinsweek
Gezinsweek

Gezinsweek

Een week waarin gezinnen hun band met elkaar kunnen herstellen of verdiepen in een liefdevolle, speelse en veilige omgeving voor zowel de kinderen als de ouders. Tijd en aandacht voor je gezin, tijd en aandacht voor jezelf. Een team van enthousiaste en toegewijde (kinder)therapeuten en begeleiders staat klaar om jullie daar in te ondersteunen.

Gezinsweek

Mirre team

Een bijzondere beleving voor ouder en kind!

Een week waarin gezinnen hun band met elkaar kunnen herstellen of verdiepen in een liefdevolle, speelse en veilige om- geving voor zowel de kinderen als de ouders. Even echt tijd en aandacht voor jezelf en voor je gezin. Een team van enthousiaste en toegewijde kinder en jeugdbegeleiders staat klaar om jullie daarin te ondersteunen.

Tijdens de gezinsweken is er zowel voor de ouders als voor de kinderen een programma. Elk kind of jongere heeft een eigen begeleider, die op Mirre is opgeleid tot kinder- en jeugdbegeleider. De ouders hebben in deze week ook een programma, dat gericht is op het herstel en/of verdieping van het contact met het kind. Dit gebeurt door individuele gesprekken, maar ook door groepswerk en gezinsopstellingen. 

Voor kinderen en jongeren is er van alles te doen. Er zijn spelactiviteiten, ze kunnen volop knutselen, gaan heerlijk naar buiten in de prachtige natuur en kunnen vrij bewegen op ons terrein. Er wordt kampvuur gemaakt, er zijn sportieve bezigheden zoals paardrijden en er is een kinderdisco.

Tijdens de gezinsweek wordt onder andere aandacht besteed aan de periode van zwangerschap en geboorte van het kind. Deze periode kan een grote invloed, niet alleen op het kind, maar ook op de ouder(s) hebben. Door middel van herbeleven van de geboorte in het  warme water kunnen jullie hierin samen een nieuwe start maken. 

Het is ongelooflijk wat voor impact de gezinsweek kan hebben op het dagelijks leven van zowel ouder als kind. Kinderen kunnen weer vrijer leven, drukke kinderen worden rustiger, ouders kunnen gevoelens beter plaatsen,  contacten worden verstevigd en verbeterd. Lichamelijke klachten kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

 

30 april 2018 13:00
tot 03 mei 2018 16:00

Prijs op aanvraag
Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)