Numerologie deel 1
Numerologie deel 1

Numerologie deel 1

Ontdek je missie in je leven, je persoonlijke jaar/maand/week/dag voor dit lopende jaar, en hoe je omgaat met de ander in deze wervelende workshop van eigentijdse numeroloog Gerrit Jansen. Laat je inspireren en verbind je met je ware IK.

Numerologie deel 1

Gerrit Jansen

Tijdens de workshop kijk je op basis van je geboortedatum naar de missie in je leven, je persoonlijke jaar/maand/week/dag voor dit lopende jaar, en hoe je omgaat met de ander.

Krijg in deze workshop inzicht in wat jouw moment van geboorte en jouw naam betekenen voor jouw leven.

Tijdens de workshop kijk je op basis van je geboortedatum naar de missie in je leven, je persoonlijke jaar/maand/week/dag voor dit lopende jaar, en hoe je omgaat met de ander. Via je naam krijg je inzicht in je uitstraling, fundament, je sleutel om uit een blokkade te komen, je ware IK en je bezieling.  Verder is er ruim de gelegenheid om persoonlijke vragen inzake de numerologie te stellen.

Gerrit Jansen is een eigentijdse numeroloog die passie heeft voor mensen, woorden en getallen. Hij geeft je met rake opmerkingen inzicht in jouw levenspad en inspireert je om daar wat mee te doen.  

Gerrit Jansen

Gerrit Jansen
Gerrit Jansen

Eigentijds numeroloog

Gerrit Jansen is een eigentijds numeroloog die passie heeft voor mensen, woorden en getallen. Hij geeft je met rake opmerkingen inzicht in je levenspad en inspireert je om daar wat mee te doen. Gerrit geeft vanuit de numerologie aan wat je missie in dit leven is, hij geeft je sturing. Wij worden zo vaak door onze omgeving beïnvloed, maar kijk naar jezelf en vraag je af wat jij werkelijk wilt. Leef zoveel mogelijk van binnenuit.

‘Als je gelukkig bent dan lukt het. Wanneer word je gelukkig? Als je keuzes maakt!’ 

 

13 maart 2018 10:00
tot 13 maart 2018 16:00

€ 80,00
inclusief koffie/thee en lunch.
Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)

Categorieën: Therapie & Begeleiding