Healers Intensive
Healers Intensive

Healers Intensive

Tijdens deze krachtige driedaagse intensive verbind je je met je eigen familielijn en familietradities van healing.

Healers Intensive

Dancing Thunder

Tijdens deze krachtige driedaagse intensive verbind je je met je eigen familielijn en familietradities van healing. Dit betreft zowel je spirituele als je aardse familie. Dancing Thunder werkt daarbij met de drie oorspronkelijke healingtradities van de wereld: Sjamanisme, mediumschap en spirituele healing.
Je ontdekt in de teachings en met bijzondere ceremonies je eigen afkomst en vorm van healing. Je ervaart wat voor soort healer jij bent en wat jouw eigen unieke werkwijze is, ongeacht wie of wat je geneest.

De Healers Intensive vormt een mooie aanvulling op de Healer opleiding, maar elke ervaren healer  is meer dan welkom om aan deze healing drie daagse deel te nemen.

Praktische informatie:

De workshop start zaterdag 16 september om 11:00 uur en duurt tot maandag 18 september 17:00 uur.
De kosten zijn € 350,- incl. verzorging en overnachtingen.

Dancing Thunder

Dancing Thunder
Dancing Thunder

Noord Amerikaans Opperhoofd

Dancing Thunder is als Grand Sachem van Susquehannock verbonden met de indianen van Noord Amerika. Hij is medicijnman, spiritueel leider en leraar. Al meer dan 30 jaar reist hij over de hele wereld om workshops te geven.

De bronnen van waaruit hij als Sjamaan werkt zijn de voorouders en de spirituele familie. Die energieën zijn niet te verstoren, ze zijn onaantastbaar. Van daaruit geeft hij eeuwenoude kennis en rituelen door. ‘Als je weet wie je gidsen zijn kun je meesterschap verwerven.’ 

Dancing Thunder onderwijst ons over de verschillende bewustzijnsniveaus: de staat van oplettendheid, dromen, visioenen en Sjamanistische reizen. 

 

16 september 2017 11:00
tot 18 september 2017 17:00

€ 350,00
incl. verzorging en overnachtingen
Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)

Categorieën: Sjamanen & Sjamanisme