Sjamanistische dood rituelen
Sjamanistische dood rituelen

Sjamanistische dood rituelen

Doe mee met oeroude rituelen om Sjamanen te initiëren, laat oude stukken los en begin een nieuw leven. De sjamanistische dood vindt zijn oorsprong in oeroude rituelen van vele tradities. In Siberië werd het ritueel gebruikt specifiek voor sjamanen. Het ritueel opende vele kanalen in hem, zodat hij klaar was voor zijn taken als sjamaan.

Deze activiteit wordt niet meer georganiseerd!

Sjamanistische dood rituelen

Ahamkara

De sjamanistische dood vindt zijn oorsprong in oeroude rituelen van vele tradities. In Siberië werd het ritueel gebruikt specifiek voor sjamanen. Ze spanden een dierenhuid tussen vier bomen. Ze lieten de sjamaan alleen in het bos achter op deze huid, die hoog boven de grond hing. Als het daarvoor tijd was, kwamen ze hem halen en hiermee had hij zijn initiatie als sjamaan. Het ritueel opende vele kanalen in hem, zodat hij klaar was voor zijn taken als sjamaan.

Niets eindigt zonder een nieuw begin. Wanneer je klaar bent om de oude delen in jezelf te laten sterven, dan creëer je een nieuw avontuur in je leven.

Als je de sjamanistische dood diepgaand wil ervaren, contact wil met de spirituele wereld en een nieuw gelukkig leven wil hebben, dan moet je door alle 7 rituelen gaan.

Sjamanistische Dood - Ritueel 1: 18 november 2017

Verander je visie op het leven. Laat oude patronen los en open je hogere capaciteiten. Creëer een nieuwe manier van leven en kom in contact met spirithelpers die je kracht geven en je de spiritwereld laten zien.

Sjamanistische Dood - Ritueel 2: 2 december 2017

Op dit niveau veranderen al je relaties. Je leert je op een hoger niveau verbinden met al je relaties. Je zegt wat nog niet gezegd is en vraagt om en geeft vergeving. Dit ritueel opent je hart en helpt je de mensen diep van binnen te voelen. Niemand kan iets voor je verbergen.

Sjamanistische Dood - Ritueel 3: 20 januari 2018

Dood en wedergeboorte in samenwerking met de spirit van de berg. Geblokkeerde energieën worden getransformeerd zodat je hogere spirituele kennis kan ontvangen. Dit brengt je tot een hoog niveau van ontwikkeling. Dit verandert je leven heel snel, je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Het ritueel verhoogt je telepathische, intuïtieve en kennis ontvangende mogelijkheden.

Sjamanistische Dood - Ritueel 4: 10 februari 2018

Ga door de poort van je persoonlijke lijden. Laat eenzaamheid, verdriet, gekte, ego, verslavingen, ziektes, jalouzie, onzekerheid en andere gewoonten achter je. We reizen door de sjamanistische wereld naar Erlik: beschermer van het verleden. Hierna gaan we verder met de toekomst en zetten doelen voor ons nieuwe leven en onze nieuwe taken. Dit ritueel opent het derde oog en voorspelt de toekomst.

Sjamanistische Dood - Ritueel 5: 17 maart 2018

Op deze avond gaan we naar buiten om onze dood voor te bereiden. We zullen een terugblik hebben op ons leven en worden begraven in zand en bladeren. Transformeer je stress, je blokkades op vrijheid, blijdschap en plezier. Open hogere mogelijkheden om te communiceren met de natuurspirits en  verhoog je energie tot het niveau van een sjamaan.

Sjamanistische Dood - Ritueel 6: 7 april 2018

Chadir (zweethut) van de dood. Dit is het huis van de dood. De ideale plek om contact te hebben met de spirit van de dood. Het is beter om met hem bevriend te zijn dan steeds voor hem te vluchten. Alles in de Chadir helpt je, hete stenen, stoom, de vorm van de hut en de speciale geur van de kruiden (kruiden van dood en transformatie). Dit ritueel reinigt je van karma. Na dit ritueel bekijk je de wereld met de ogen van een kind. Neem eten mee om na de zweethut samen te delen.

Sjamanistische Dood - Ritueel 7: 4 en 5 mei 2018

Volledige transformatie en kennis van vorige levens, jeugd, sjamanistische reizen op de stroom van het leven, reis naar de moerassen van de sjamanistische wereld. Duik diep in de wereld van Erlik van loslaten en transformatie. Wat gebeurt er met je ziel na de dood? Al de kanalen die je nodig hebt voor je nieuwe bestemming worden geopend. Je bent klaar voor je missie. Je levensdoel zal duidelijk zijn en worden ondersteund door vele spirit helpers. In de nacht van vrijdag op zaterdag kun je als je wilt de nacht in de natuur doorbrengen. Je bent dan alleen met jezelf, de natuur en de spiritwereld. Dit is een bijzondere ervaring die je meer inzicht kan verschaffen over jezelf, je kwaliteiten, je emoties, je levensdoel en de wereld van Erlik.

Praktische informatie.

Ritueel 1 t/m 5 beginnen om 20:00 uur en eindigen om 22:30 uur. De kosten hiervoor bedragen € 50,-. 

Ritueel 6 begint om 18:00 uur en eindigt om 23:00 uur. De kosten voor de zweethut zijn € 100,-.  (Het is de bedoeling eten mee te nemen om na de zweethut samen te delen.) 

Ritueel 7 duurt twee dagen en begint de eerste dag om 10:00 uur en eindigt de tweede dag om 17:00. De kosten hiervoor zijn € 250,- inclusief overnachting en verzorging.

Houd er rekening mee dat je ook naar buiten gaat. Wil je na de tijd blijven slapen? Dat kan, een overnachting inclusief ontbijt kost € 15,- euro

Ahamkara

Ahamkara
Ahamkara

Siberische Sjamaan

Ahamkara is een Siberische Sjamaan van de nieuwe tijd. Zijn lessen zijn vol van dynamiek en beweging. De wijsheid uit Altai wordt niet alleen verteld, maar ook meteen in de praktijk toegepast.

Ahamkara is opgegroeid in het Altai gebergte in Siberië. Zijn overgrootmoeder nam Ahamkara mee naar de bossen, waar zij hem over helende kruiden en bessen leerde.  Zij had de gave om te helen en veel mensen kwamen bij haar voor hulp en advies, dit heeft hij als kind van haar geleerd.

Hij is volledig afgestemd op deze tijd en dat maakt hem zowel voor volwassenen, als de kinderen van nu speciaal.

18 november 2017 20:00
tot 18 november 2017 22:30

€ 50,00
Ritueel 1-5 per ritueel.
€ 100,00
Ritueel 6 zweethut ritueel.
€ 250,00
Ritueel 7 tweedaagse ritueel
Deze activiteit wordt niet meer georganiseerd!
Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)

Categorieën: Sjamanen & Sjamanisme