Maak je dromen waar
Maak je dromen waar

Maak je dromen waar

Welke dromen en wensen heb je? Wat heb je nodig om deze voor jezelf te creëren en te gaan leven? Wat staat je hiervoor nog in de weg? 

Maak je dromen waar

Ahamkara

Welke dromen en wensen heb je? Wat heb je nodig om deze voor jezelf te creëren en te gaan leven? Wat staat je hiervoor nog in de weg? Deze prachtige workshop helpt je om jouw dromen te manifesteren! 

De Siberische Sjamaan Ahamkara helpt jou om jouw doelen te verwezenlijken. Vanuit de Siberische traditie werkt hij met verschillende spirits. Ulgen staat voor de toekomst en helpt je om jouw dromen helder en concreet te maken. Met speciale droomreizen en krachtige oefeningen krijg je helderheid op jouw toekomst en wat jij ervoor nodig hebt om deze te manifesteren. 

Je doorbreekt blokkades en patronen, zodat niets je meer in de weg staat om jouw doelen te realiseren. 

Praktische informatie 

De workshop start op zondag 4 februari 2018 om 11:00 uur en eindigt maandag 5 februari 2018 rond 17:00 uur. De kosten voor de workshop zijn € 290, inclusief overnachting en verzorging.

 

Ahamkara

Ahamkara
Ahamkara

Siberische Sjamaan

Ahamkara is een Siberische Sjamaan van de nieuwe tijd. Zijn lessen zijn vol van dynamiek en beweging. De wijsheid uit Altai wordt niet alleen verteld, maar ook meteen in de praktijk toegepast.

Ahamkara is opgegroeid in het Altai gebergte in Siberië. Zijn overgrootmoeder nam Ahamkara mee naar de bossen, waar zij hem over helende kruiden en bessen leerde.  Zij had de gave om te helen en veel mensen kwamen bij haar voor hulp en advies, dit heeft hij als kind van haar geleerd.

Hij is volledig afgestemd op deze tijd en dat maakt hem zowel voor volwassenen, als de kinderen van nu speciaal.

04 februari 2018 11:00
tot 05 februari 2018 17:00

€ 290,00
inclusief overnachting en verzorging
Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)

Categorieën: Sjamanen & Sjamanisme