Open Dag
Open Dag

Open Dag

Mirre is de plek voor opleidingen, trainingen, opvang en begeleiding op het gebied van zorg voor volwassenen, kinderen, jeugd en gezinnen. Op de Open Dag staat een team van enthousiaste medewerkers en vrijwilligers voor je klaar om je rond te leiden en van alles te vertellen.

Open Dag

Mirre team, Sjamanen, Nopaltzin & Gerrit Jansen

Mirre is de plek voor opleidingen, trainingen, opvang en begeleiding op het gebied van zorg voor volwassenen, kinderen, jeugd en gezinnen. Op een eigentijdse manier bieden we een totaalpakket aan. Of je nu behoefte hebt aan verdieping voor jezelf, je kind of je gezin, op allerlei manieren ben je bij ons van harte welkom. Op een prachtige, landelijke plek is er volop ruimte om tot jezelf te komen.

Op de Open Dag staat een team van enthousiaste medewerkers en vrijwilligers voor je klaar om je rond te leiden en van alles te vertellen. Er zijn introductieworkshops en presentaties over diverse onderwerpen. Zo kun je op een laagdrempelige manier kennis maken en ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen. Er zijn ook externe trainers aanwezig.

INTERESSE?
De Open Dag start op zondag 9 april om 11 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. De dag is gratis te bezoeken. Catering is (tegen geringe betaling) aanwezig, evenals een kleine markt met leuke spulletjes.

Programma Open Dag 11 september

Volgt zo spoedig mogelijk.Doorlopend:

10 september 2017 11:00
tot 10 september 2017 16:30

Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)