Introductiedag
Introductiedag

Introductiedag

Mirre is de plek voor opleidingen, trainingen, opvang en begeleiding op het gebied van zorg voor volwassenen, kinderen, jeugd en gezinnen. Op de Introductiedag staat een team van enthousiaste medewerkers en vrijwilligers voor je klaar om je rond te leiden en van alles te vertellen.

Introductiedag

Sjamanen, Mirre team & Nopaltzin

Introductiedag Zorglandgoed Mirre

Deze introductie dag is een gratis algemene open dag, waar je informatie kunt krijgen over alle opleidingen en trainingen die wij aanbieden. Je kunt tijdens deze dag:

  • presentaties van onze opleidingen en trainingen bijwonen
  • gedurende de hele dag kennismaken met medewerkers en docenten van Instituut Mirre
  • kennis maken met Jorge Nopaltzin, één van de Sjamanen die op Mirre trainingen en workshops verzorgd. 
  • ervaringen horen van (oud-) studenten / deelnemers
  • je laten adviseren door één van onze medewerkers
  • Zorglandgoed Mirre bewonderen en zien hoe de opleidingen en trainingen aansluiten op de zorg die wordt geboden

De dag start met een introductie waarin we vertellen over het totaalpakket wat Instituut Mirre aanbiedt op het gebied van opleidingen, trainingen, opvang en begeleiding. 

Vervolgens zijn er diverse presentaties en introductieworkshops. Je kunt zelf kiezen welke presentaties je bij wilt wonen. Gedurende de hele dag is er ook een informatiestand waar je vragen aan begeleiders en (oud)studenten kan stellen. 

De introductiedag start op zondag 10 september om 11 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Catering is (tegen geringe betaling) aanwezig.

Programma

10.30 uur        Ontvangst 

11:00 uur        Opening

11:15 uur        Informatie over Zorglandgoed Mirre. In 2016 zijn we gestart met Zorglandgoed Mirre. We bieden opvang en begeleiding voor jeugd. We geven begeleiding aan volwassenen en gezinnen. Zorglandgoed Mirre biedt een veilige, warme plek, waar volwassenen en jongeren zich thuis voelen en waar gewerkt wordt aan een gezond herstel.

12:15 uur       Sjamanistische workshops en opleiding Sjamanistisch Genezer. We werken op Mirre samen met traditionele Sjamanen van over de hele wereld. Zij geven diverse workshops en opleidingen. Op de introductiedag is Jorge Nopaltzin uit Mexico aanwezig. Samen met het hem geven we uitleg en een introductie over de verschillende Sjamanistische activiteiten op Mirre.

13:30 uur        Informatie over de opleidingen en trainingen op Opleidingscentrum Mirre. We geven informatie over de trainingen Effectief Begeleiden en Stralend de Wereld in. Daarnaast vertellen we meer over de opleidingen Kinder- en Jeugdbegeleider en Regressietherapeut.

15:00 uur        Lezing over de invloed van zwangerschap en geboorte. De periode van zwangerschap en geboorte heeft veel impact op je leven. Denkwijzen, patronen en gevoelens die we in het dagelijks leven ervaren kunnen hier hun oorsprong hebben. Wat dit is en hoe je dit kunt herstellen vertellen we tijdens deze interactieve lezing.

16:30 uur        Afsluiting 

Doorlopend  

  • Aura cleaning door Mexicaanse Sjamaan Nopaltzin (consultkamer)
  • Werken met paarden door Agnes Boneschansker (tot 15.00 uur)
  • Catering
  • Informatiestand over opleidingen en workshops

 

10 september 2017 11:00
tot 10 september 2017 16:30

Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)