Opleiding Sjamanistisch Genezer
Opleiding Sjamanistisch Genezer

Opleiding Sjamanistisch Genezer

Leer genezen volgens oude Siberische tradities. De jonge Sjamaan Ahamkara leert je Sjamanistische technieken om oude stukken te transformeren, vernieuwing in je leven uit te nodigen, jezelf te beschermen en verder te ontwikkelen. Stap in de fascinerende wereld van de Sjamanistisch Genezer.

Opleiding Sjamanistisch Genezer

Ahamkara

Ahamkara is een Sjamaan die zijn opleiding in het Altai-gebergte in Siberië heeft gevolgd. Hij geeft regelmatig workshops in verschillende landen in Europa om zijn kennis van de oude Siberische cultuur over te brengen naar het westen. Ahamkara is een krachtige en kundige Sjamaan. Deelnemers zijn erg enthousiast over hem.

Ahamkara geeft deze opleiding al jaren op Mirre. De opleiding is gericht op het werken met Siberische Sjamanistische technieken en bestaat uit vier blokken van drie dagen verspreid over een half jaar. In elk blok staan één of twee specifieke onderwerpen van het Siberisch Sjamanisme centraal. Tijdens de opleiding vindt een diepgaande transformatie plaats. Aan het eind van de opleiding ben je in staat jezelf en anderen te helen en naar elk punt in tijd en ruimte met je droomlichaam te reizen. Na het afronden van de opleiding kun je je aansluiten bij de beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatieve therapeuten).

Blok 1  Sjamanistische trance,/werken met de ziel Sur en boog van Tengri

Je leert met behulp van ademhalingstechnieken, zang, dans en het gebruik van de drum in trance te komen. De trance gebruik je daarna om je zintuiglijke gewaarwording en intuïtieve capaciteiten te ontwikkelen. Om in de droomwereld te kunnen werken, word je droomlichaam Sur geactiveerd. Er wordt ook een Sjamanistisch genezingsritueel gedaan om het lichaam en alle organen te genezen. 

Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op de Sjamanistische mandala met de Goden Erlik, Umai, Ulgen, Tengri. Deze kennis helpt je om een leven te leiden zoals jij dat wilt. Je gaat op zoek naar je geestenhelpers om met hun hulp de tegenvallers in je leven in het positieve om te zetten. 

Blok 2  Umai, godin van de middenwereld en de Sjamanistische spirits

Umai is de godin van de middenwereld (het nu) en beschermt je tegen boze geesten. De Sjamanistische ziel Koet staat voor je levenskracht staat en helpt je snel en makkelijk je intenties en wensen te realiseren en succes en welvaart in het leven te bereiken. Om deze ziel te ontwikkelen, werken we met de geesten van de elementen aarde, water, vuur en lucht.

Daarnaast maak je kennis met de spirits van de Sjamanistische werelden: 

  • de spirit van succes: die je helpt om een groot succes te kunnen bereiken;
  • de geest van het gezin: bewaarder van harmonie en wederzijds begrip;
  • de geesten van de familie, Kormesj: verbindt je met je voorouders;
  • de geest van een plek, Ajami: de geestbeschermer die een gevoel van geluk en verrukking geeft.

Blok 3  Onderwereld, het verleden en de god Erlik

Je maakt een Sjamanistische reis naar de onderwereld om jouw stamboom schoon te maken en op die manier jezelf, jouw voorouders en familie te helpen. In de onderwereld vind je verloren kracht terug, zodat de gezondheid kan verbeteren.

Je werkt met de geesten van de onderwereld om jezelf en anderen te verlossen van pijn, lijden en depressiviteit. Ook voor het loslaten van negatieve gewoonten, zoals roken, alcohol- en drugsgebruik, heb je de geesten van de onderwereld nodig. Met een ritueel snijden we de banden met het verleden door en word je opnieuw geboren. Je krijgt daardoor genezende krachten om ziekte van jezelf en anderen te helen. 

Blok 4  Ulgen, god van de toekomst en Tengri, god van de eeuwigheid

In dit blok ga je met behulp van een Sjamanistische reis naar de wereld van de toekomst, de bovenwereld, om positieve veranderingen in je persoonlijk leven en relatie tot stand te brengen. Na de zegen van de god van de bovenwereld, Ulgen, ben je in staat de toekomst naar je eigen wens te creëren. Je gaat daarna naar de Sjamanistische wensboom, een oud ritueel om wensen te vervullen. Uiteraard ga je ook aan het werk met de geesten van de bovenwereld en leer je de kunst van het Sjamanistisch voorspellen en waarzeggen.

Daarnaast maak je in dit blok kennis met de god Tengri, de schepper van het Universum en de goddelijke individualiteit. Volgens het Siberische Sjamanisme zul je het hoogst mogelijke niveau van bewustzijn op aarde bereiken wanneer je aan de oever van Tengri aankomt. We doen een Sjamanistisch ritueel om karma te zuiveren. Je hogere ziel Ayi zal ontwaken, waardoor het mogelijk wordt dat jouw levensdoel op aarde wordt onthuld. 

Sjamanistische Dood

Het is mogelijk om voorafgaand aan de blokken een Sjamanistische Dood ritueel te volgen. Dit geeft een enorme verdieping en is een mooie aanvulling. 

Praktische informatie

De blokken starten zaterdag om 10.00 uur en eindigen op maandag om 17.00 uur op de volgende data:15 t/m 17 september 2018, 13 t/m 15 oktober 2018 , 1 t/m 3 december 2018, 19 t/m 21 januari 2019.

De kosten bedragen € 1995,- inclusief overnachting en verzorging. Eventueel in vier delen te betalen. Als je je inschrijft, is dat voor alle blokken.

 

Ahamkara

Ahamkara
Ahamkara

Siberische Sjamaan

Ahamkara is een Siberische Sjamaan van de nieuwe tijd. Zijn lessen zijn vol van dynamiek en beweging. De wijsheid uit Altai wordt niet alleen verteld, maar ook meteen in de praktijk toegepast.

Ahamkara is opgegroeid in het Altai gebergte in Siberië. Zijn overgrootmoeder nam Ahamkara mee naar de bossen, waar zij hem over helende kruiden en bessen leerde.  Zij had de gave om te helen en veel mensen kwamen bij haar voor hulp en advies, dit heeft hij als kind van haar geleerd.

Hij is volledig afgestemd op deze tijd en dat maakt hem zowel voor volwassenen, als de kinderen van nu speciaal.

15 september 2018 10:00
tot 21 januari 2019 17:00

€ 1.995,00
Inclusief verzorging en overnachting. Een betalingsregeling is in overleg mogelijk.
Deelnemen Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)