Duo relatietherapie
Duo relatietherapie

Duo relatietherapie

Soms gaat het niet goed met je relatie. Je bent uit elkaar gegroeid, het is een sleur geworden, of er zijn juist regelmatig conflicten. Dan kan onze duo begeleiding, met zowel een mannelijke als een vrouwelijke therapeut, jullie helpen om sneller bij de kern te komen. Geen trucjes, maar echte veranderingen.

Deze activiteit wordt niet meer georganiseerd!

Duo relatietherapie

Mirre team, Kitty Haccou, Douwe-Jan Koops & José van Eldik

Unieke begeleiding door zowel mannelijke als vrouwelijke therapeut

Soms gaat het even of al wat langer niet goed met je relatie. Je bent uit elkaar gegroeid, het is een sleur geworden, of er zijn juist regelmatig conflicten. Soms is daar een duidelijk aanwijsbare reden voor, vaak ook is het onbewust zo veranderd. Als je hieraan iets wil veranderen, dan kan relatietherapie je helpen.

Of je nu al (bijna) hebt besloten of je wil scheiden, gescheiden bent, maar nog wel moet samenwerken vanwege de kinderen, een bloeiende relatie hebt, maar toch dat ene puntje wil verbeteren, of gewoon anders met elkaar willen omgaan, onze duo relatietherapie kan ook jullie verder helpen. Je hoeft het vooraf niet eens te zijn over de problemen of al duidelijk te hebben wat exact het probleem is, wij helpen jullie daarbij.

Bij duo begeleiding worden jullie zowel door een mannelijke als door een vrouwelijke therapeut begeleid. Deze onafhankelijke en onpartijdige begeleiding helpt jullie om sneller bij de kern te komen. Geen trucjes, maar echte veranderingen. Partners met duo begeleiding voelen zich vaak meer gehoord, gezien en begrepen, omdat er vanuit verschillende perspectieven wordt gekeken. Dit vergroot het vertrouwen, waardoor er sneller en blijvender resultaat is.

Beide begeleiders hebben ruime ervaring in begeleiden van volwassenen, partners en gezinnen met uiteenlopende hulpvragen.

Duo relatietherapie gebeurt op afspraak. Een consult duurt ongeveer 2 uren en kost 180,- euro. 

 

Op afspraak

€ 180,00
per consult van ongeveer twee uur.
Deze activiteit wordt niet meer georganiseerd!
Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)