Consult Numerologie
Consult Numerologie

Consult Numerologie

Krijg in een persoonlijk consult van Gerrit Jansen inzicht in wat jouw moment van geboorte en jouw naam betekenen voor jouw leven. Tijdens het consult kijk je op basis van je geboortedatum naar de missie in je leven, je persoonlijke jaar/maand/week/dag voor dit lopende jaar, en hoe je omgaat met de ander.

Deze activiteit wordt niet meer georganiseerd!

Consult Numerologie

Gerrit Jansen

Krijg in een persoonlijk consult van Gerrit Jansen inzicht in wat jouw moment van geboorte en jouw naam betekenen voor jouw leven.

Tijdens het consult kijk je op basis van je geboortedatum naar de missie in je leven, je persoonlijke jaar/maand/week/dag voor dit lopende jaar, en hoe je omgaat met de ander. Via je naam krijg je inzicht in je uitstraling, fundament, je sleutel om uit een blokkade te komen, je ware IK en je bezieling. 

Gerrit Jansen is een eigentijdse numeroloog die passie heeft voor mensen, woorden en getallen. Hij geeft je met rake opmerkingen inzicht in jouw levenspad en inspireert je om daar wat mee te doen.  

 

Gerrit Jansen

Gerrit Jansen
Gerrit Jansen

Eigentijds numeroloog

Gerrit Jansen is een eigentijds numeroloog die passie heeft voor mensen, woorden en getallen. Hij geeft je met rake opmerkingen inzicht in je levenspad en inspireert je om daar wat mee te doen. Gerrit geeft vanuit de numerologie aan wat je missie in dit leven is, hij geeft je sturing. Wij worden zo vaak door onze omgeving beïnvloed, maar kijk naar jezelf en vraag je af wat jij werkelijk wilt. Leef zoveel mogelijk van binnenuit.

‘Als je gelukkig bent dan lukt het. Wanneer word je gelukkig? Als je keuzes maakt!’ 

 

26 januari 2017 10:00
tot 26 januari 2017 16:00

€ 75,00
per consult van ongeveer een uur.
Deze activiteit wordt niet meer georganiseerd!
Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)

Categorieën: Therapie & Begeleiding