SCIO Indigo consulten
SCIO Indigo consulten

SCIO Indigo consulten

De SCIO Indigo is een computersysteem dat eenvoudig en snel de mate van je gezondheid meet. Het apparaat meet duizenden lichaamsfuncties en eigenschappen, waaronder ziektes, je hersenfunctie, emotionele stabiliteit, celvitaliteit, intoleranties, aanwezigheid van schimmels, virussen en bacterieën. 

Deze activiteit wordt niet meer georganiseerd!

SCIO Indigo consulten

Blue Star

De SCIO Indigo is een computersysteem dat eenvoudig en snel de mate van je gezondheid meet. Het apparaat meet duizenden lichaamsfuncties en eigenschappen, waaronder ziektes, je hersenfunctie, emotionele stabiliteit, celvitaliteit, intoleranties, aanwezigheid van schimmels, virussen en bacterieën. Daarnaast kent het apparaat vele programma’s (therapieën) om de gevonden problemen te neutraliseren en zo bij te dragen aan een betere gezondheid. 

Een consult duurt ongeveer anderhalf uur. 

Blue Star

Blue Star
Blue Star

Medicijnvrouw 

Blue Star is medicijnvrouw, medium en drager van kennis op het gebied van gezondheid. De fysieke gezondheid vindt dikwijls zijn oorsprong in de mentale en emotionele gesteldheid. Als je last hebt van fysieke of mentale blokkades dan kan Blue Star ze opsporen en genezen.

Blue Star werkt al jaren samen met sjamanen uit verschillende culturen. Daarnaast werkt ze met het computersysteem SCIO Indigo. Haar kennis van alternatieve geneesmiddelen en van het menselijk lichaam vormen een mooie aanvulling daarop.  Blue Star heeft een grote helderheid en door op je af te stemmen kan ze je leven weer laten stromen.

11 december 2018 10:00
tot 12 december 2018 17:00

€ 115,00
per consult van anderhalf uur.
Deze activiteit wordt niet meer georganiseerd!
Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)

Categorieën: Therapie & Begeleiding