Persoonlijk consult
Persoonlijk consult

Persoonlijk consult

Krijg inzicht in het heden, verleden en de toekomst door de heldere adviezen van Ahamkara. Deze Siberische Sjamaan kan je ook een krachtige healing geven of je een diepgaande orgaanmassage geven. Natuurlijk is een combinatie mogelijk en helpt hij je precies met wat jij nu nodig hebt.

Deze activiteit wordt niet meer georganiseerd!

Persoonlijk consult

Ahamkara

Siberisch sjamaan Ahamkara is regelmatig op Mirre en gedurende zijn verblijf is het mogelijkheid om persoonlijke consulten bij hem te volgen. Ahamkara is erg een krachtig en vernieuwend man. Hij zal je tijdens een healing helpen je te verbinden met jouw hoogste bron, zodat je gecentreerd en gefocussed raakt. Tijdens een reading zal hij voor je channelen wat voor nu en voor de toekomst belangrijk voor je is. De Siberische traditie bezit veel kennis over orakels en channelingen voor verleden, heden en toekomst. Dit is een prachtige kans om 1 op 1 te werken met deze krachtige sjamaan. 

Om te een consult te reserveren kunt u bellen, of mailen met het secretariaat. (0591-580002 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

De kosten voor een healing zijn 90 euro, de kosten voor een reading 50 euro.

Een healing duurt ca. 40 minuten en een reading duurt ca. 20 minuten.  Een healing en reading samen duurt een uur en kost 140,- euro.

Ahamkara

Ahamkara
Ahamkara

Siberische Sjamaan

Ahamkara is een Siberische Sjamaan van de nieuwe tijd. Zijn lessen zijn vol van dynamiek en beweging. De wijsheid uit Altai wordt niet alleen verteld, maar ook meteen in de praktijk toegepast.

Ahamkara is opgegroeid in het Altai gebergte in Siberië. Zijn overgrootmoeder nam Ahamkara mee naar de bossen, waar zij hem over helende kruiden en bessen leerde.  Zij had de gave om te helen en veel mensen kwamen bij haar voor hulp en advies, dit heeft hij als kind van haar geleerd.

Hij is volledig afgestemd op deze tijd en dat maakt hem zowel voor volwassenen, als de kinderen van nu speciaal.

Op afspraak

€ 90,00
voor healing van ongeveer 40 minuten.
€ 50,00
voor reading van ongeveer 20 minuten
€ 140,00
voor healing + reading van ongeveer een uur
Deze activiteit wordt niet meer georganiseerd!
Informatie

Locatie: Mirre (Weerdingerzandweg 5, 7872 TB Valthe)

Categorieën: Sjamanen & Sjamanisme